lichtjesloop

Derde editie lichtjesloop een prachtig gezicht!

door

Vrijdag ging de inmiddels traditionele lichtjesloop van start, alweer voor de derde keer organiseerde Team Sportservice Den Helder dit leuke evenement. Met 400 deelnemers was de tocht volledige volgeboekt en gingen de wandelaars om 18.11 uur van start vanaf het dorpsplein van Huisduinen.

Lichtjesloop

Niet alleen het aantal deelnemers was groot, ook het aantal gebruikte lichtjes was aanzienlijk gegroeid. Heel veel mooie uitdossingen zagen we voorbij komen en tijdens het wandelen was dat een prachtig gezicht.

lichtjesloop

Ouderwetz

De figurantengroep Ouderwetz¬†stond langs het pad in de Grafelijkheidsduinen om de wandelaars te begeleiden op dit donkere stuk. Werkelijk prachtige uitdossingen en creatief lichtjesgebruik maakten het een feestje om door dit “zwarte gat” te lopen.

lichtjesloop

 

Net als vorig jaar zag deze groep er dit jaar weer prachtig uit!

lichtjesloop

 

Een goede voorbereiding is natuurlijk essentieel 

lichtjesloop

 

Weer veel mensen die hielpen om er een feestje van te maken

lichtjesloop

 

Vrolijk begin van de kleurrijke tocht!

lichtjesloop

 

Marianne Mensink gaf namens Team Sportservice Den Helder het startsein

lichtjesloop

 

En we zijn onderweg!

lichtjesloop

 

Een prachtige slinger van licht door de Helderse Duinen

lichtjesloop

 

De Minion van Ouderwetz ook in het licht.. Baaaaanaaaaaaaanaaaaaaaaaaaa

lichtjesloop