sint maarten

Trimaran viert Sint Maarten bij De Zeester

door

Morgen mogen ze pas zingend langs de deuren maar op de Trimaran werd vandaag al even een voorproefje genomen op Sint Maarten. Samen nog even de liedjes doornemen op de tribune, waarna het Sint Maarten verhaal werd voorgelezen en door twee leerlingen als schimmenspel werd afgebeeld. Knap gedaan!

Trimaran Sint Maarten

Terwijl de groepen daarna in de stilteruimte liedjes zongen en lekkers kregen van de leerlingen van groep 8, ging groep drie onderweg naar De Zeester. Een bont gezelschap met prachtige lampions die de liedjes van het snoepfeest al door de buurt lieten schallen. Zingend kwamen ze de zaal met de bewoners binnen en dat was voor groot en klein een feest! De lampionnen werden bewonderd en de leerlingen kregen cadeautjes.

Nu met zijn allen duimen dat het morgen droog is met het “echte” lampionnenfeest!

Voorlezen met een prachtig schimmenspel op de achtergrond

sint maarten

 

Samen nog even de liedjes zingen op de tribune

sint maarten

 

In de stilteruimte Sint Maarten bij groep 8

sint maarten

 

Groep 3 onderweg naar De Zeester

sint maarten

 

Zingend naar binnen bij de bewoners

sint maarten

 

Lampionnen bewonderen en cadeautjes krijgen, het werd feest!

sint maarten