Winnaars Ferry Suitela en Regillio van den Ent

door

Op het Old School Martial arts event waren de Heldenaren Ferry Suitela en Regillio van den Ent favoriet. Iedereen keek uit naar deze partijen die op het programma stonden in sporthal Sportlaan. Beide wisten hun opponent in de eerste ronde uit te schakelen. Op de foto zien we het knietje van Regillio waardoor zijn tegenstander niet meer door kon vechten.

Old School Martial Arts

Organisator Mike Eykemans kan met trots terugkijken op de een geslaagd evenement. Op dit Old school Martial Arts event was de sfeer gemoedelijk en alle partijen zijn zeer sportief verlopen. Het publiek in een bomvolle sporthal heeft genoten van mooie en indrukwekkende bokspartijen. Dit jaarlijks terugkerend boksevenement viert volgend jaar alweer zijn tien jarig bestaan!

Lars van Haaften kan niet verder na het knietje van Regillio

Ferry Suitela wint van Said Aamran

Er waren meer spectaculaire gevechten!