halloween

Wethouder aan schandpaal bij opening Halloween

door

Het zal je maar gebeuren, kom je als wethouder een evenement openen wordt je aan de schandpaal genageld! Dit overkwam Trees van der Paard. Gelukkig paste dit prima in de setting van Halloween, want dit evenement kwam zij openen in Fort Kijkduin! Ze werd ontvangen met bloederige hapjes waarna ze tentoongesteld werd aan de paal. De officiële opening verrichtte zij met het doorknippen van een lint. Na de openingshandeling maakte ze met haar delegatie de eerste ronde door het fort. En zoals ze in haar openingswoord al liet merken vond ze dat best spannend.

Tien jaar Halloween

Het is voor de tiende keer dat dit mega-evenement door verschillende partijen werd georganiseerd. De opkomst was hoog en de dapperen die de tocht ondernamen konden bij Café Macabre met figuranten op de foto bij DHfoto. Eind deze week zullen die beelden online geplaatst worden waar ze gratis kunnen worden gedownload.

halloween

 

Bloederige hapjes bij de ontvangst

halloween