Den Helder Suns

Den Helder Suns speelt een mooie pot basketbal tegen Leiden

door

Zaterdagavond speelde de Den Helder Suns een lekkere pot basketbal tegen ZZ Leiden in een goedgevulde Sporthal Sportlaan. De eerste twee kwarten ging het gelijk op en werd de ruststand 49 tegen 49. De laatste twee kwarten was ZZ Leiden toch een maatje te groot voor de thuisploeg. De Suns speelden met veel jonge jongens en dat leek het verschil aan het einde van de wedstrijd toch te maken.

Den Helder Suns

Toch een lichtpuntje dat de ploeg die dit seizoen van de grond af opgebouwd moest worden en mooie wedstrijd tegen de meer ervaren spelers van ZZ Leiden kon neerzetten. Coach Peter van Noord lijkt zijn zaken dus prima op orde te hebben

In het laatste kwart kreeg jongeling Neil Lugtenburg nog wat speelminuten. Met een mooie “Steel” en een score na een prachtige individuele actie kreeg hij de handen van het Helderse publiek wel op elkaar.

Den Helder Suns

 

De selectie van de Den Helder Suns betreed het speelveld voor de wedstrijd tegen ZZ Leiden

Den Helder Suns

 

Nog even de veters goed vast voor aanvang van de wedstrijd

Den Helder Suns

 

Lavonte Dority in duel met zijn tegenstander van ZZ Leiden

Den Helder Suns

 

Veel handsignalen zonder bal in de buurt

Den Helder Suns

 

Zwabber brengt uitkomst bij vastzittende bal in de basket

Den Helder Suns

 

Time Out van coach Peter van Noord

Den Helder Suns

 

Na afloop van de thuiswedstrijd waren de spelers druk met de handtekeningenjagers

Den Helder Suns