rollatorloop

Rollatorloop op unieke plek in Den Helder

door

Sportservice organiseerde op 12 september 2017 een rollatorloop welke gehouden zou worden op sportpark Ruygweg in Den Helder. Het slechte weer dreigde roet in het eten te gooien maar gelukkig kon het evenement verplaatst worden naar de Oude Rijkswerf. De hal van gebouw 66 vormde een prachtig decor voor dit mooie initiatief.

Rollatorloop

Na de regenachtige aankomst liepen de deelnemers in een warm bad van gezelligheid. Muziek van Kunstzin uit Julianadorp en een kopje koffie met wat lekkers. Toen het startschot viel werd gelopen op het eigen tempo met of zonder ondersteuning. De pitstops waren minder snel als die van Team Red Bull in de Formule 1 maar zeker een waardevolle toevoeging voor deelnemers. En voor alle deelnemers lag er na afloop een mooie medaille klaar.

rollatorloop

 

 

rollatorloop

 

 

rollatorloop

 

 

rollatorloop

 

 

rollatorloop

 

 

rollatorloop

 

 

rollatorloop

 

 

rollatorloop

 

 

rollatorloop