skills roc

Skills Heroes wedstrijden bij het ROC

door

De afgelopen weken werden er bij het ROC kop van Noord Holland de jaarlijkse Skills Heroes wedstrijden gehouden. Leerlingen van een vakgebied op MBO niveau gaan de strijd met elkaar aan voor de lokale overwinning. De winnaar gaat door naar de volgende ronde en kan uiteindelijk in de landelijke finale terecht komen. Het ROC kop van Noord Holland is trots op haar leerlingen. Ze geven ze dan ook alle ruimte om tijdens deze wedstrijden te laten zien wat ze kunnen.

Skills ROC

Natuurlijk horen bij wedstrijden ook jury’s. Deze worden uitgekozen bij lokale bedrijven of instellingen. Het leuke daaraan is dat je dan ook weer oud leerlingen tegenkomt. Zij hebben het vak zo in de vingers dat ze hun jongere collega’s in opleiding kunnen beoordelen. Ook geven zij waardevolle tips voor de toekomst.

Winnaars MBO verpleegkundige

Winnaar Susan van Trappen (links) en de tweede plek was voor Marjolein Zuidema

skills roc

Winnaars Kappers

Winnaar Ginger Meerwijk (2de van rechts) met model Aileen Dobma (rechts) en de tweede plek was voor Janet Smak met model Délena Jeuring.

skills roc

 

Winnaars koks

Winnaar Marantha Vinke en de tweede plek was voor Mellody Hoffman

skills roc

 

Winnaars gastheer of -vrouw

Winnaar Patrick Droog en de tweede plek was voor Chantal Cazemier

skills roc