natuurfotografie

Workshop natuurfotografie Helderse Vallei

door

Zaterdag kwamen 12 mensen gewapend met hun camera naar de Helderse Vallei. Ook dit jaar gaven fotografen Dirk Vet en Raymond den Haan weer de workshop natuurfotografie.  De groep was gevarieerd met beginnende en gevorderde fotografen, dat was voor de workshopleiders vaak even schakelen.

natuurfotografie

Na een uurtje theorie ging de groep de “Donkere Duinen” in en konden daar de theorie in de praktijk brengen. Met adviezen en tips probeerden Dirk en Raymond ook in de praktijk de cursisten bij te staan. Daarna werden alle foto’s verzameld en met de groep besproken. Na afloop meldt Dirk “Een gevarieerde maar zeer gemotiveerde groep, dat is leuk werken!”. “De resultaten van de groep zijn prima te noemen, nu mogen ze met de opgedane kennis zelf op pad” aldus Raymond.

natuurfotografie

 

Veel klikkende camera’s in de “Donkere Duinen” vandaag

natuurfotografie

 

Alles om dat mooie plaatje van die paddenstoel te schieten

natuurfotografie

 

Veel moois te zien in het Helderse bos

natuurfotografie

 

Ook Dirk Vet op de buik voor een mooie foto

natuurfotografie