Darts4kika haalt bijna 2500 euro binnen voor Kika

door

De organisatie van het Darts4kika straattoernooi heeft deze week een cheque van bijna 2500 euro uitgereikt aan stichting Kika. De organisatoren Matthijs Gerssen, Kevin Martens en Jeffrey Bakker zijn supertrots op dit resultaat. Dit hoge bedrag is tot stand gekomen door de gulheid van vele sponsoren en persoonlijke donaties. Daarnaast is de vierde editie van dit ludieke straattoernooi het drukst bezocht tot nu toe. Er waren maar liefst 78 deelnemers dit keer en daarmee wordt het toernooi elk jaar groter. Ook het inschrijfgeld van de deelnemers gaat naar stichting Kika.

Darts4kika

Het Darts4kika straattoernooi is een ludiek darttoernooi die in de open lucht wordt gespeeld. De eerste keer werd gehouden in 2014 en sindsdien is het toernooi elk jaar groter geworden. Het toernooi is elk jaar door een ander gewonnen: Sebastiaan van ‘t Voort (2014), Arjen Lont (2015), Cliff Oosten (2016) en de laatste is gewonnen door Jeffrey de Keijzer. De organisatie kijkt nu al uit naar volgens jaar, dat wordt namelijk de vijfde editie!

Darten op het plein bij café Sluis 45