Spetterende opening galerie Komst met Ard Doko

door

Zaterdag is om 16.00u galerie Komst geopend gelijk met de expositie van Ard Doko. Madeleine Kommers en Stephanie Smith zijn super blij met hun nieuwe galerie waar voorheen werkatelier Richter te vinden was. Toen Richter ging stoppen waren ze vastbesloten om hiermee een doorstart te maken. Sinds 2014 zijn ze al vrijwilliger bij Richter en hebben nu hun eigen stichting ‘komst’ opgericht. De visie is hetzelfde als Richter: Bezig zijn met kunst, cultuur, exposities en jongerenprojecten.

Galerie Komst

Zaterdag geopend en gelijk met een knaller van een expositie. Niemand minder dan Ard Doko heeft in negentien dagen kunst gemaakt van de muren in het atelier. Al sinds 19-jarige leeftijd verovert Ard Doko de internationale art scene. Gewapend met spuitbussen, markers en kwasten pakt de artiest niet alleen muren van ruim 80 m2 aan, maar heeft hij ook zijn schilderijen geëxposeerd over de hele wereld, naast artiesten zoals Shepard Fairey, The London Police, Max Zorn en Joseph Klibanksy.
De expositie is te bekijken tot 4 november

Grote opkomst bij de opening

galerie komst

Iedereen mocht foto’s maken

galerie komst

Thema is social media

galerie komst

Trots! Madeleine, Ard en Stephanie!

galerie komst