rollatorloop

Rollatorloop Sportservice één groot feest!

door

rollatorloopHet idee klonk al geweldig, de uitvoering was nog leuker, de Rollatorloop! Op de atletiekbaan rondes lopen met de rollator, niet als wedstrijd maar gewoon om te bewegen en elkaar te ontmoeten. Dat idee viel letterlijk in het water. Door de overvloedige regenval werd uitgeweken naar gebouw 66 op Willemsoord. Een gouden greep van Sportservice Den Helder want wat was het gezellig.

Rollatorloop naar binnen verplaatst

Bij aankomst werden de sportievelingen ontvangen met muziek van Kunstzin uit Julianadorp. De sfeer zat er gelijk in en genietend van een kopje koffie konden de rollators nagekeken worden door Comfort en Welzijn Kossen. De nodige afstellingen werden gedaan en tegendraadse zwenkwielen werden zelfs tijdens de loop vakkundig aangepakt. De vele versierselen op de rollators zaten de techneut gelukkig niet in de weg.

De loop

rollatorloopSpeaker Peter van der Star riep de deelnemers naar de start en liet de oudste deelnemer het startpistool afvuren. Onderweg kwamen de deelnemers twee verzorgingsposten met water en fruit tegen en per ronde konden ze een stempel halen. Het ging niet om de meeste rondes maar om met elkaar te bewegen en dat lukte! Sommigen hielden het na een paar rondes voor gezien, anderen namen even een pauze maar er waren ook bikkels die maar door bleven lopen!

Uiteindelijk kreeg elke deelnemer een medaille en een roos als bewijs van deelname. En na nog een bakkie met een koek gingen ze weer huiswaarts. Trots en voldaan!

 

rollatorloop

 

 

rollatorloop

 

Door het slechte weer naar het droge gebouw 66 op Willemsoord

rollatorloop

 

Een bakkie doen voor de Rollatorloop

rollatorloop

 

Als snelste de bocht door

rollatorloop

 

Goed toeven in het peloton

rollatorloop

 

Al snel vielen er gaten in het peloton

rollatorloop

 

En hier was het om te doen, plezier met elkaar hebben!

rollatorloop

 

En zowaar een heuse wave door gebouw 66!

rollatorloop