Jeffrey de Keijzer wint Darts4kika 2017

door

Jeffrey de Keijzer heeft de vierde editie van het Darts4kika straattoernooi gewonnen. Hij deed dit jaar voor het eerst mee en en wist gelijk de finale te behalen. De super spannende finale tegen Edwin van der Duim werd gewonnen door Jeffrey met 4-3. Er waren nog twee nieuwkomers die in de prijzen vielen, Mike van den Wijngaard haalde de derde prijs binnen en Edwin Wasch won de verliezersronde.

Darts4kika 2017

Het was een zonovergoten dag en Darts4kika 2017 was de drukste editie tot nu toe. Maar liefst 78 darters schreven zich in om mee te doen aan dit ludieke straattoernooi. De meeste mensen doen puur mee voor de gezelligheid en het goede doel en draagt zeker bij aan de gemoedelijke en gezellige sfeer op het plein. De organisatie kan terugkijken op een succesvolle vierde editie en gaan zich opmaken voor het lustrum volgend jaar!

Drukte op het plein bij café sluis 45

Edwin Wasch in aktie!

De winnaars (v.l.n.r.) Edwin van der Duim (2e), Jeffrey de Keijzer (1e), Edwin Wasch (1e verliezersronde), Mike van den wijngaard (3e).