Zonnig vooruitzicht Darts4kika straattoernooi

door

Het zonnetje schijnt voor de organisatie van het Darts4kika straattoernooi, zowel letterlijk als figuurlijk. Aankomende zondag 27 augustus wordt de vierde editie gehouden. De weerberichten zijn weer gunstig en de kans is groot dat de zon zich ook deze editie weer laat zien. Wellicht heeft het mooie weer elk jaar bijgedragen aan het grote succes van het toernooi. Elke keer weer drukker en een grotere opbrengst voor het goede doel.

Zonnig vooruitzicht

Het zonnig vooruitzicht is belangrijk voor de organisatie. Het is een ludiek darttoernooi en er wordt buiten gespeeld. “Bij slecht weer kan er natuurlijk wel binnen gedart worden maar dat is niet de opzet”, aldus de organisatie. Gelukkig heeft Darts4kika tot nu toe elk jaar mooi weer gehad en de voorspelling voor zondag is ook weer gunstig. Het wordt zonnig en een graad of 22! Naast het darten is er een springkussen voor de jeugd en is er live muziek, dus iedereen is welkom. Inschrijven kan vanaf 13.00u en om 14.00u start het toernooi.

Drukte op het plein bij cafe Sluis 45

zonnig vooruitzicht

Darten in het zonnetje!

zonnig vooruitzicht

De mooie opbrengst van vorig jaar!