Onvergetelijke dag voor Helderse ouderen

door

De organisatie van het Rozeboomtoernooi en stichting de Omring hebben voor veel Helderse ouderen uit den Helder een onvergetelijke dag georganiseerd. Zo’n 150 eenzame ouderen hebben een fantastische en gezellige middag beleefd in hotel den Helder. De band Always Late zorgde ervoor dat de voetjes van de vloer gingen en er werd zelfs een polonaise gelopen! Eregast op deze dag was de Helderse zangeres Stella Bos die ondanks haar 82 jaar oud liet zien dat ze nog een geweldig optreden kon geven. Er werd gegeten, gedronken, gedanst en er was een loterij. Het was voor de ouderen een dag om nooit te vergeten.

Onvergetelijke dag

Dat het evenement bijzonder is en heel belangrijk is werd nog even benadrukt door Robbert Waltmann, directeur van de woningstichting. Tijdens de cheque uitreiking hield hij een speech en liet weten hoe bijzonder hij het vindt dat de organisatie van het Rozeboomtoernooi zo’n prachtige dag voor de Helderse ouderen organiseert. Ook Kika en voetbalclub F.C den Helder werden deze dag blij verrast met een mooi geldbedrag. Het Rozeboomtoernooi, wat volgend jaar de 48ste editie beleeft, zal ook volgend jaar weer zo’n mooie dag voor de Helderse ouderen organiseren.

onvergetelijke dag

De band Always Late samen met Stella Bos

onvergetelijke dag

Polonaise!

Dansen!

Het was feest!

Blije gezichten bij de cheque uitreiking

Joop Rozeboom en Stella Bos