zomerkermis

Zomerkermis 2017 van start in de Helderse binnenstad

door

Op z’n koppie, op z’n kantje en draaaaien maarrrrrrr…. De Zomerkermis van 2017 is van start gegaan in de Helderse binnenstad. Zaterdagavond vonden vele Jutters al hun weg naar poffertjes, oliebollen, spelletjes en spectaculaire attracties.

Zomerkermis

Ook dit jaar is weer veel te beleven. Dinsdag is de traditionele Eurodag, extra voordelig kermis vieren voor kleine prijsjes. Woensdag een kindermiddag met een ballonnenclown. Donderdagavond een meet and greet met Donny Roelvink en vrijdag is het lady’s night met omstreeks 23.15 een groots vuurwerk. Zondag een meet and greet met Bugs Bunny en de Troetelbeer! Kijk voor meer informatie op de website van de Kermis.

Prikkelarm

Donderdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur is een prikkelarme kermis. Zonder chaotische lichteffecten, in langzamer tempo en zonder of met zachte muziek.

Zwieren en zwaaien in de Blue Power Polyp, op de achtergrond zweven in de Space Jam

zomerkermis

 

Over de kop in de Mega Booster 

zomerkermis

 

Gokken, zwieren en zwaaien!

zomerkermis

 

Even een gek dansje op de Postbrug

zomerkermis