sportgala

Kampioenen bij sportgala Den Helder op een rij

door

Donderdagavond was het jaarlijkse Sportgala van de gemeente Den Helder. De stadshal van schouwburg de kampanje was afwisselend het toneel voor kampioenen en demonstraties. Arco Dusseldorp praatte de avond aan elkaar en riep de kampioenen naar voren. Burgemeester Koen Schuiling en wethouder Trees van der Paard reikten de Gemeentelijke Sportpenningen, de Gemeentelijk Sportprijs en de Gemeentelijke Sporttrofee uit.

Sportgala

Naast een demonstratie Rope Skipping, Adriaan Bais die het Den Helder Kust de Zee lied zong en een demonstratie Weightlifting traden de G-Dansers van ‘s Heeren Loo op onder leiding van Lisanne Swart. Een geweldig optreden waarbij het publiek betrokken werd. En zo kregen zij de hele zaal van de stoel om mee te doen met de uitgevoerde dansen.sportgala

Kampioenen

Een prachtig gezicht om zo alle Helderse kampioenen langs te zien komen. Na de gebruikelijke groepsfoto werd door Adriaan Bais het lied We are the champions ingezet en dat werd luidkeels meegezongen de sportievelingen.

Scroll naar beneden voor de foto’s van de kampioenen!sportgala

 

sportgala

sportgala

sportgala

sportgala

sportgala

sportgala

sportgala

sportgala

sportgala

sportgala

sportgala

sportgala

sportgala

sportgala

sportgala

sportgala

sportgala

sportgala

sportgala

sportgala sportgala

sportgala