trimaran

Leerlingen van De Trimaran krijgen ijs bij goed rapport school

door

In 2015 werd basisschool De Trimaran uit Nieuw den Helder door de onderwijsinspectie aangemerkt als zwakke school. Tijdens een langere periode werd volgens de inspectie de ondergrens van de eindopbrengsten niet gehaald. Dat was natuurlijk best wel even slikken voor het onderwijsteam van de school. Maar daar lieten ze het niet bij zitten, met elkaar werd een verbeterplan gemaakt om de kwaliteit van het lesgeven te verhogen.

Trimaran krijgt goed rapport

De inspectie heeft geconstateerd dat de school een veilige en goede leeromgeving heeft en dat de leraren goed les geven. De onderwijsinspectie is met name tevreden over het pedagogisch klimaat, de kwaliteitszorg en de wijze waarop de school de leerlingenzorg heeft georganiseerd. Hiermee is De Trimaran bevorderd naar het basis-arrangement van de onderwijsinspectie. En zo kan de vlag uit want het team is apetrots op deze prestatie.

IJsjes voor de kinderen

Donderdag kreeg de school het goede nieuws en dat werd vrijdag gevierd met een ijsje op het schoolplein. Dat lieten de kinderen zich goed smaken en toen was het… weekend!

De nieuwe directeur van de Trimaran Marijke Aarnoutse-Biersteker deelt ijsjes uit aan de leerlingen

trimaran

 

Lekkere weekafsluiting met een ijsje

trimaran

 

Juf Saskia en meester Bart superblij met het goede rapport van de inspectie

trimaran