gekiekt

Sail 2017, gekiekt door de kapitein en zijn crew?

door

Op de zaterdagmiddag van Sail 2017 liep een doldwaze kapitein met zijn crew rond over de kades van de tall ships en werden vele bezoekers gekiekt. Tijdens zijn rondgang maakte hij foto’s van bezoekers met twee figuranten van figurantengroep Ouderwetz uit Den Helder. De franse soldaat (Henk) werd vele malen aangezien voor zeerover terwijl de mooie dame (Angelique) unaniem voor mooie dame werd aangezien!

Gekiekt

Waar sommigen absoluut niet op de foto wilden, stonden anderen te trappelen om gekiekt te worden. Dat leverde vele vrolijke beelden en hilariteit op rond de kades. De foto’s staan inmiddels allemaal online en worden door Sail 2017 gratis ter download aangeboden.

De directeur van Sail Den Helder 2017 Eef van den Broek (met reddingsboei) mag trots zijn op het prachtige evenement

gekiekt

 

Op de Kiek bij de kade van de mijnendienst met “piraat” Henk

gekiekt

 

Deze crew wilde heel graag op de foto met de mooie dame (Angelique)

gekiekt

 

Dolblij om op de foto te mogen met de figuranten van Ouderwetz

gekiekt

 

Muzikale matrozen maakten er een geweldig feestje van op de kade

gekiekt

 

Ook sommige vrijwilligers moesten door de crew gered worden! 

gekiekt

 

Hier wilden ze alle drie wel erg graag op de foto!

gekiekt