Parade of sail van Tall Ships

door

Grote drukte op de Helderse dijk vanmiddag. Sail Den Helder 2017 zit er weer op en werd traditioneel afgesloten met een uittocht van alle Tall Ships op het Marsdiep. Het was heerlijk weer en het was voor iedereen nog even genieten. De parade was een mooie afsluiting van een prachtig en succesvol evenement!

Parade of sail

Veel plezierjacht op het Marsdiep vanmiddag. Het weer was goed dus veel mensen trokken er met hun eigen bootje op uit om alle schepen nog eens van dichtbij te bekijken. Het publiek werd op de dijk ook nog vermaakt door een sambaband en genoot van al het moois onder het genot van een hapje en een drankje.

Tropische klanken op de Helderse dijk

parade of sail

Diverse schepen op het Marsdiep

Parade of sail

Tall Ships domineren eventjes het Marsdiep

Grote drukte op de Helderse dijk