Sail 2017

Sail 2017, O’G3NE zet Willemsoord op zijn kop!

door

Dat ze populair zijn is bekend, de drie dames van O’G3NE die voor Nederland aan het Eurovisie Songfestival meededen. Dat het plein van Sail 2017 op Willemsoord eigenlijk te klein was voor iedereen die ze wilden zien was geweldig! De energie spatte van het podium af en dat was merkbaar aan het publiek dat luidkeels meezong.

Sail 2017

Vrijdag startte ook de Marinedagen en hoewel op de eerste dag traditioneel wat rustiger is was het toch gezellig druk op de Nieuwe Haven. De dag van de swingende Crew Parade, het optreden van O’G2ne en nog veel meer werd afgesloten met prachtig vuurwerk. Wij zeggen kom maar op met het weekend vol Sail en Marinedagen 2017!

Sail 2017

 

Het massaal toegestroomde publiek geniet van het optreden van O’G3NE

Sail 2017

 

Shelley van O’G3NE

 

Amy van O’G3NE

Sail 2017

 

Lisa van O’G3NE

Sail 2017

 

Na het optreden aan de achterkant van het podium een glimp proberen op te vangen van de dames van O’G3NE

Sail 2017

 

In vliegende vaart vertrekken door een haag van fans

Sail 2017