Sail 2017

Sail 2017, Swingende Crew Parade in bomvolle binnenstad

door

Liep de ene bemanning strak in het gelid, de andere swingden de pan uit. De Crew Parade van Sail 2017 was voor het toegestroomde publiek een prachtig gezicht. Vooral de Brazilianen stalen de show met hun uitgelaten bemanning en swingende muziek. Niet alleen de heupen van de Zuid Amerikaanse bemanning draaiden rond, als toeschouw kon je moeilijk stil blijven staan bij zoveel vrolijkheid.

Sail 2017

Was de binnenstad bomvol tijdens de Crew Parade, de kades waar de tall ships lagen en Willemsoord waren ook gezellig druk. De vandaag gestarte Marinedagen begonnen traditioneel op de vrijdag iets rustiger maar morgen worden de grote menigten ook daar verwacht.

Adelborsten van het Koninklijk Instituut voor de Marine (KIM) voerden de stoet aan

Sail 2017

 

Veel lol bij deze bemanning uit Oman

Sail 2017

 

De Engelse bemanning van de Royalist maakten er ook een feestje van

Sail 2017

 

De bemanning van de Russische Kruzenshtern liepen strak in het gelid

Sail 2017

 

Russische witte petten vulden de Beatrixstraat

Sail 2017

 

Doedeldzakken galmden door de Beatrixstraat

Sail 2017