Sail 2017

Sail 2017, muzikale avond op Willemsoord

door

Na een verfrissende onweersbuitje donderdagmiddag was de temperatuur flink gedaald. Een jasje was in de avond geen overbodige luxe. Hoewel, met de geboden muziek was er reden genoeg om je zelf warm te dansen tijdens de eerste avond van Sail 2017.

Rond acht uur speelde de band “Connected” en om tien uur nam “The Tibbs” het stokje over. In het publiek veel muziekliefhebbers uit Den Helder en natuurlijk de vrijwilligers die nog wel energie overhadden om mee te swingen. Van de crews was op deze avond nog niet veel te zien, maar de paar Brazilianen die er waren lieten de heupen flink draaien en gingen met een grote glimlach met vele dames op de foto.

Sail 2017

Tijdens de ombouw van de ene naar de andere band werden er vele Hollandse krakers gedraaid. Straattheater was ook aanwezig en zo liepen trommelende figuren op stelten door het publiek. En aan de horizon? Mooi verlichte Tallships die morgen weer klaar liggen om zich te laten zien aan het publiek.

De band connected vol passie op het podium van Willemsoord

Sail 2017

 

Percussionist van Connected geconcentreerd aan het spelen

Sail 2017

 

 Straattheater tijdens het ombouwen van het podium

Sail 2017

 

The Tibbs begonnen rond tien uur 

Sail 2017

 

The Tibbs swingend met de blazerssectie 

Sail 2017

 

Een echt Hammond orgel met veel passie bespeeld bij The Tibbs

Sail 2017

 

The Tibbs konden rekenen op veel publiek

Sail 2017

 

The Tibbs op het Provincie Noord Holland podium

Sail 2017

 

Onder het verlichte boegbeeld van de Argentijnse Libertad verlichte schepen op de achtergrond

Sail 2017