Sail 2017

Sail 2017, eerste spandoek al op de dijk gezien!

door

Woensdagavond, de avond voordat Sail 2017 losbarst kwamen we al een spandoek tegen op de dijk. Nee niet voor de bemanning van een Tallship maar voor het zeiljacht dat op bovenstaande foto rechts als stipje aan de horizon te zien is. Sipko en Angelique worden welkom thuis geheten. Drie jaar is dit echtpaar uit Middenmeer weggeweest voor een wereldreis. En speciaal voor het nautische spektakel komen zij eerder terug, hoe mooi is dat!

Sail 2017

Fietsend over Willemsoord voel je een heerlijk Sailsfeertje. Vele vrijwilligers zijn nog hard aan het de werk en veel mensen komen even aanwaaien om alvast de sfeer te proeven. Door het heerlijke weer zitten ook de terrassen op de kade deze avond lekker vol.

Op naar een lang weekend bruisend Den Helder!

Het evenementen terrein op Willemsoord ziet er sfeervol uit

Sail 2017

 

Heerlijke sfeer aan de kade van Willemsoord

Sail 2017

 

Zoeken naar Sipko en Angelique

Sail 2017