Lynn en Jaden

Foto-expositie Lynn en Jaden geopend

door

Zaterdagmiddag werd de foto-expositie “Lynn en Jaden” van Helderse fotograaf Jeffrey Bakker geopend. Bij werkatelier Richter verzamelden belangstellenden zich om samen het feestje van deze opening samen te vieren. Hoofdonderwerp van de serie, dochter Lynn, opende samen met haar vader de expositie met een regen van confetti.

Lynn en Jaden

De serie ging de hele wereld over en heeft veel indruk gemaakt. Het verhaal van het meisje en haar hond is zo sprekend in beeld gebracht dat je er als bezoeker ingezogen wordt. De ronde begint met een brief die Jeffrey voor Lynn heeft geschreven. Deze staat levensgroot op de muur en na het lezen loop ¬†je met andere ogen langs de serie. “Dat was precies de bedoeling” aldus de fotograaf “De beelden vertellen bijna het hele verhaal, de brief maakt het af”.

De expositie in werkatelier Richter is nog te bezoeken tot 15 juli en is van woensdag tot en met zaterdag geopend van 12.00 tot 17.30 uur.

meer werk van Jeffrey Bakker vind u op zijn website

Bezoekers bekijken de indringende serie

Lynn en Jaden

 

Veel foto’s toverden een lach op het gezicht van de bezoekers

Lynn en Jaden

 

Met een borrel in de hand langs de expositie

Lynn en Jaden

 

Door het heerlijke weer is het nog lekker nazitten op het plein voor het werkatelier Richter

Lynn en Jaden