helderse kookclub

Helderse kookclub sluit seizoen af met bbq op Fort Westoever

door

Traditioneel sluit de Helderse Kookclub het seizoen af met een barbecue in de “thuislocatie” De 2 Getijden. Dit jaar deden ze dit ook maar nu bij Fort Westoever waar gastheer Dave en kok Sebastiaan de mannen en vrouwen van de club lekker aan het werk zetten.

Kok sebastiaan

Voor kok Sebastiaan was het de eerste workshop die hij gaf. Zijn ervaring als kok zorgde ervoor dat hij met overzicht alle koks aan het werk hield. Hij werkt pas een paar maanden bij Fort Westoever maar is zeer tevreden met zijn werkzaamheden. De explosieve groei van klanten en dus werkzaamheden is voor hem een heerlijk uitdaging om aan mee te werken. Zijn team bestaat inmiddels buiten hem zelf uit twee zelfstandige koks en twee stagiaires.

Helderse kookclub

Na het harde werken in de keuken en bij de barbecues was het natuurlijk proeven en genieten van de gemaakte gerechten. Gastheer Dave sloot de avond af met een rondleiding door het fort en de gloednieuwe brouwerij “De Helderse Jongens“. Een gezellige en zeer geslaagde avond aldus de leden. En nu… vakantie!

 

Gastheer Dave ontvang de koks van de Helderse Kookclub

helderse kookclub

 

Binnen fort Westoever is een prachtige keuken gerealiseerd

helderse kookclub

 

Kok sebastiaan (zwarte kleding) houdt zijn koks aan het werk

helderse kookclub

 

Lauw bier produceren we hier…¬†

helderse kookclub

 

barbecue met speciale effecten

helderse kookclub

 

Ook buiten barbecues voor de leden

helderse kookclub

 

Even proostend op de foto!

helderse kookclub

 

De laatste gang wordt klaargemaakt en daar ziet Dave de lol wel van in

helderse kookclub

 

Bij de gloednieuwe brouwerij van De Helderse Jongens nog even met zijn allen op de foto

helderse kookclub