Drukke open dag zorgboerderij Tesselaar

door

Grote drukte vandaag bij zorgboerderij Tesselaar in Huisduinen. Er was veel te doen en te zien. Er was een boerenmarkt met streekproducten zoals teksen op stijgerhout, droge worsen, kruiden, perkplanten en kon je genieten van hun heerlijke kaas! Kinderen konden gezellig met dieren knuffelen, een kijkje nemen in de koeienstal en alpacas aaien. Ook was Valkerij Schrieken weer aanwezig met zijn spectaculaire roofvogels.

Zorgboerderij Tesselaar

Zorgboerderij Tesselaar is gelegen tussen dijk en duinen, nabij het strand, in de polder van Huisduinen.
Op ruim 30 hectare land bevindt zich een pensionstal met 50 paarden en pony’s, een handels/trainings stal, melkkoeien en een kinderboerderij. Door professionele activiteitenbegeleiders wordt op een ontspannen en leerzame manier activiteiten aangeboden.Deze activiteiten zijn gericht op verschillende doelgroepen, waaronder mensen met een verstandelijke beperking en/of psychische problemen en ouderen.