Event voor werkgevers met Paul Rosenmöller

door

Dinsdag 18 april wordt er speciaal voor werkgevers een bijzondere avond georganiseerd op praktijkschool de Pijler. Jarscha van Wees (foto hierboven), stagecoördinator op deze school, is de initiatiefnemer van dit speciale event en werkt samen met de Spinaker, het Linie college en het Werkgevers servicepunt. “Leerlingen van deze scholen hebben een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Met deze avond willen wij de bedrijven bewust maken van de kansen en voordelen om deze leerlingen op te nemen in hun bedrijf”, aldus Jarscha. “Het wordt zeker een interessante en boeiende avond. Er is een omdenkcilinc, Paul Rosenmöller komt als spreker, er zijn workshops en een netwerkborrel. Zelfs burgemeester Koen Schuiling vindt het zo’n goed initiatief dat hij de hele avond aanwezig zal zijn!”

Event voor werkgevers

Er zijn gelukkig al meerdere bedrijven in Den Helder die goede ervaringen hebben met deze doelgroep, waaronder Zeestad staal, Fort Westoever en bakkerij Dunselman. Deze bedrijven zullen deze avond ook aanwezig om hun positieve ervaringen te delen. “Kort samengevat gaat het erom dat je deze doelgroep een plek in de maatschappij gunt en dat je als werkgever hier ook nog eens voordeel uit kan halen. Iedereen kan hier beter van worden”, aldus Jarscha.
Inschrijven is gratis en kan hier!

event voor werkgevers