Halve van Den Helder

Warme Halve van Den Helder een feestje!

door

Voor het publiek een prachtige dag, voor sommige lopers net een tikkie te warm, maar de Halve van Den Helder kan weer als super evenement de boeken in! De organisatie had alles weer tot in de puntjes geregeld en daar waren weer vele vrijwilligers voor op de been. En de sfeer? Die was geweldig! Bovenstaande loopster had na ruim 18 kilometer nog energie over om voor de camera een sprongetje te wagen! De verfrissingen van de vrijwilligers bij Lands End hielpen daar natuurlijk goed bij!

Halve van Den Helder

De wind stond op de dijk zowaar een keer goed en daar waren de lopers op de langste afstand goed over te spreken. Net voor Lands End stond een DJ van Jongerwerk om met de denderende bassen de deelnemers een extra zuchtje wind in de rug te geven!

Halve van Den Helder

 

De kidsrun mocht zich verheugen op vele jeugdige lopers!

Halve van Den Helder

 

De allerkleinste werden nog een handje geholpen maar de begeleiders moesten wel even doorlopen van ze!

Halve van Den Helder

 

Met z’n allen over de gracht blijft een mooi Helders plaatje

Halve van Den Helder

 

Stokje wisselen bij de bedrijvenloop op de Linie ter hoogte van Sporthal Sportlaan

Halve van Den Helder

 

De LOS Den Helder deed live verslag vanaf Willemsoord maar ook met fietsende reporters

Halve van Den Helder

 

Het toverwoord tijdens de Halve van Den Helder 2017? Blijven koelen!

Halve van Den Helder