Nieuwe zwemcabine dankzij omroep Max

door

Dankzij het tv programma Max maakt mogelijk heeft zwemvereniging Marsdiep nu de beschikking over een splinternieuwe zwemcabine! Het is een kopie van de oude cabine die nodig aan vervanging toe was. Onder het toeziend oog van diverse leden van de vereniging werd de cabine vanmorgen tijdelijk geplaatst op de Tillenhof in huisduinen. Tijdelijk, omdat volgende maand de cabine weer zijn plek op de dijk krijgt en dan kan het badseizoen weer beginnen!

Nieuwe zwemcabine

Zaterdag 25 november om 18.40u was de club te zien bij het programma Max Maakt mogelijk op NPO2. In dit programma werd alles op alles gezet om de zwemclub te helpen aan een nieuwe zwemcabine want die was nodig aan vervanging toe. En het is gelukt want vandaag kwam de nieuwe zwemcabine naar Huisduinen! Nog niet bekend met deze unieke zwemvereniging? Bekijk hier de fotoserie

Links de oude cabine, rechts de nieuwe aanwinstnieuwe zwemcabine