Kaartverkoop carnaval, Piersma weer de eerste

door

De kaartverkoop voor het Krabbetukkersfestival 2017 start zaterdagochtend om 11.11u. Raymond Piersma wilde weer verzekerd zijn van een gratis toegangskaart en was daarom vrijdagavond om 22.15u al aanwezig. Vorig jaar was hij er om 23.00u maar besloot dit jaar iets eerder te komen en zijn voorgevoel bleek juist. Rond elf uur kreeg hij al gezelschap van twee dames, en één van hun krijgt ook een gratis kaartje.

Kaartverkoop carnaval

De kaartverkoop maakte op social media veel los en leidde tot menig discussie. Hoe laat moet je er zijn om verzekerd te zijn van een kaart? De meeste mensen zullen in de loop van de nacht aansluiten met een hapje en een drankje. Steeds meer mensen besluiten om in ploegen te werken en elkaar af te lossen. De verwachting is dat rond 08.00u de zaal open gaat en wordt er al een klein feestje gebouwd met hofkapel De Bloaspoepers. Het blijkt maar weer hoe populair het grote Helderse carnavalsfeest is. Als je van een feestje houdt dan wil je dit mooie feest ook niet missen!