Hof van Holland Reünie, één groot feest!

door

Zaterdagavond werd met groot succes in café de Boell een Hof van Holland reünie gehouden. Voor één avond was het Hof van Holland weer helemaal terug! Oud personeel en veel vaste klanten bouwde een feestje zoals het vroeger elk weekend was in het voormalige café. Dj Ties (Matthijs Gerssen) draaide muziek en Theo Kruize zong als vanouds weer vanaf achter de bar en zette de tent op zijn kop. Hof van HollandVeel mensen vinden het een gemis dat ‘het Hof’ er niet meer is maar zaterdagavond was het weer ouderwets gezellig!

Hof van Holland

Theo Kruize opende café Hof van Holland 14 december 2000 in de Koningstraat. Puur Nederlandstalige muziek en zelf zingen achter de bar bleek een gouden greep en zorgde er al heel snel voor dat het elk weekend bomvol zat met feestgangers. 23 Juni 2005 verhuisde het Hof naar het veel grotere pand aan het Koningsplein waar op twee verdiepingen gefeest kon worden. 1 Oktober 2011 sloot het café definitief zijn deuren.

Frank, Cindy en Naide van café de Boell
Hof van Holland