Zeker bewegen!

door

Heeft u de angst om te vallen of moeite met opstaan vanaf de grond? Vanaf 13 januari 2017 kunt u bij Zeemacht terecht voor de cursus “ Zeker Bewegen ”. Judoleraar Rinco Berends is door de judobond opgeleid als instructeur voor deze cursus en zal de lessen verzorgen in sporthal “De Brug”.

Doel van de cursus is bewustwording tijdens het bewegen, bewegen zonder angst. Angst om te vallen maakt het risico immers juist groter. Tijdens deze cursus zal er gewerkt worden aan de balans van het lichaam en technieken om een eventuele val op te vangen. Een belangrijk aandachtspunt van de lessen betreft het opstaan. Want zonder hulp in de buurt is het belangrijk om het lichaam weer overeind te krijgen en eventueel alarm te slaan.

Zeker bewegen

De lessen vinden plaats in de veilige omgeving van de Dojo van Zeemacht. U krijgt oefeningen mee die huis makkelijk te doen zijn. Door het geleerde zal bewegen soepeler gaan en het zelfvertrouwen toenemen.  Wat zou het lekker zijn om weer lekker met de kleinkinderen te gaan wandelen zonder angst om te vallen!

Deze cursus met de duur van zes weken kost 25 euro en voor leden van Zeemacht slecht 15 euro. Meer informatie of opgeven? Neem contact op met Zeemacht voorzitter Jellie Gatowinas-Blomberg of instructeur Rinco Berends.

Voorzitter Zeemacht Jellie Gatowinas-Blomberg
E-mail   : voorzitter@zeemacht.nl
Tel          : 0223-634856

Instructeur Rinco Berends
E-mail   : rincoberends@hotmail.com