Fort Fairytale, knuffelen met de Kerstman!

door

Er dwaalden heel¬†veel sprookjesfiguren door de gangen van fort Kijkduin dat tijdelijk was omgetoverd tot fort Fairytale. Een hele belevenis om al deze figuren dolend in de gangen tegen te komen. Bij grootmoeder even een pannenkoekje snaaien, met de kerstman op de foto en zelfs Scroots deelde iets uit! De meest gestelde vraag aan de figuranten: “Wonen jullie hier nu echt en blijven jullie hier voor altijd? Helaas is het antwoord nee maar volgend jaar zullen ze zeker het fort weer voor een dag innemen!

Op de kiek met de kerstman tijdens Fort Fairytale

De kerstman was neergestreken met zijn arrenslee in de diepte van het fort. Daar ontvang hij alle gasten die mochten gratis met hem op de foto. Was het voor sommige kinderen best eng een ander sprong zo bij hem op schoot. Benieuwd naar de foto’s? Alle foto’s die gemaakt zijn vindt u hier op de website van DHfoto.

 

Lol op de Arrenslee!

 

Veel verklede gasten bij Fort Fairytale

 

Knuffelen!

 

Ook de Kerstman kent de Dabb!

 

De kerstman onder vuur bij een stoute piraat!