Coole sint bezoekt basisschool de Drietand

door

Het is elk jaar weer een verrassing op welke wijze de Sint aankomt bij basisschool de Drietand. Dit jaar kwam hij in een echte oldtimer het schoolplein oprijden. Luidkeels werden de Sint en zijn Pieten toegezongen¬†door de schooljeugd en liepen vervolgens door een heuse erehaag de school binnen. Hierbij werd door de Sint regelmatig een ‘high five’ en een ‘boks’ uitgedeeld. Jaja, ook de Sint gaat met zijn tijd mee!

Coole Sint

Elk jaar weer arriveert de Sint op spectaculaire bij basisschool de Drietand en is elke keer weer een belevenis. Zo was vorig jaar de brandweer nodig om Pieten van een dak af te halen en het jaar daarvoor zat de sint in een zijspan van een motor! Een coole Sint dus die met zijn Pieten de kinderen vandaag heeft getrakteerd op een spetterend Sinterklaasfeest.

Piet parkeert de auto even netjes op het schoolplein
Coole sint
Sinterklaas heeft vandaag zijn sportieve mijter op!
Coole Sint

Wat een aankomst!
sint_drietand3