En dabb dan niet stilletjes ons schooltje voorbij!

door

Op basisschool de Trimaran was het vrijdag een ouderwets gezellig sinterklaasfeest. De lagere groepen vol ontzag voor de goedheiligman en zijn pieten. De hogere groepen in een deuk om een dabb van de sint die ook feilloos in de mannequin challenge stapte. De ondeugende pieten maakten er als vanouds weer een behoorlijke vrolijke bende van en natuurlijk kregen alle kinderen weer lekkers en een cadeautje.

The Dabb

En hoewel boze tongen beweren dat The Dabb iets met drugsgebruik te maken zou hebben is het onder de jeugd toch vooral een olijke hippe manier om op de foto te gaan. En gelukkig kon de sint die vrolijkheid wel waarderen. Ook de rage Mannequin Challenge werd in één van de groepen uitgevoerd. De truc? Met zijn allen zo stil mogelijk staan zodat een juf een filmpje kon maken van de “Mannequins”. Zelfs de pieten lieten geen pepernoot vallen tijdens deze challenge!

En waar is de hulpsint zonder een beetje hulp?

dabb

 

Leren lezen in groep 3

dabb

 

Deze juf was stout geweest, proestende pieten renden de klas uit #déjà vu!

dabb

 

Nog geen mannequin challenge maar als hulpsint voor de muzikale juf!

dabb

 

Mannequin challenge waarbij geen pepernoot bewoog

dabb

 

En Dabb dan niet stilletjes ons schooltje voorbij!

dabb

 

Sinterdabb!

dabb