Lichtjesloop slingert door Den Helder

door

Een lang lint van lichtjes, een avondwandeltocht van 11 kilometer die door de deelnemers zelf wordt verlicht! Ruim driehonderd wandelaars deden mee aan deze lichtjesloop die vanaf het dorpshuis in Huisduinen startte. Over de koude gure dijk naar Land’s End en via Willemsoord door het centrum en het Kerkhoflaantje terug naar het Dorpshuis. De loop werd voor de tweede keer georganiseerd door Sportservice Den Helder en de organisatie is blij met het aantal deelnemers en het verloop van de tocht.

Lichtjesloop

Op het Dorpsplein werden de wandelaars verwelkomt door de swingende Knorhanen. Met blauwe vingers van de kou speelden zij gewoon door en maakten er een waar feestje van! Nog even naar binnen voor het laatste stempeltje en dan met de vermoeide voeten voor de kachel!

De start vanaf het Dorpsplein van Huisduinen

_dhf6668-zw-nd lichtjesloop

Doorstappen na de kuitenbijter bij fort Kijkduin

_dhf6705-zw-nd lichtjesloop

Doorstappen en lol maken!

_dhf6782-zw-nd lichtjesloop

Dit drietal dobberde lekker door de 11 kilometer

_dhf6797-zw-nd lichtjesloop

En wat is een lichtjesloop zonder Dabb!

_dhf6815-2-zw-nd lichtjesloop

Feestje op het plein na binnenkomst

_dhf6823-zw-nd lichtjesloop

De Knorhanen speelden ondanks de kou en maakten er een waar feestje van

_dhf6853-zw-nd lichtjesloop

Nog even het laatste stempeltje en op naar de warme kachel!

_dhf6864-zw-nd lichtjesloop