Nieuw atelier voor schilder Ap Kooistra

door

Ap Kooistra oftewel Appie de zeeschilder beschikt nu over een super groot nieuw atelier in het voormalige pand van Dekker sport op de hoek Koningstraat/Koningdwarsstraat. “Een prachtige plek’, vertelt Ap, “het is één grote etalage met al die grote ramen en heel toegankelijk voor bezoekers”. nieuw atelierAp beschikt over genoeg werk om deze ruimte te vullen. De mooie schilderijen komen echt tot zijn recht zo.

Nieuw atelier

Een beetje jammer is het wel. Voorheen beschikte Ap over een prachtig schip wat diende als atelier bij de ingang van Willemsoord. Dat was een unieke plek maar het schip krijgt een andere bestemming en daarom moest Ap verhuizen. Dit nieuwe pand heeft wel weer veel voordelen: Mooi licht, ruimte en heerlijk om lekker rond te struinen en te genieten van het prachtige werk van Ap. Iedereen is welkom!

Het drijvende atelier op Willemsoord
_dsc2618