Halloween in Fort Kijkduin 2016 griezelig!

door

Griezelig? Voor de één wel en voor de ander alleen maar vermaak. Halloween 2016 in Fort Kijkduin mag weer een groot succes genoemd worden. Via verschillende zones werden de vele bezoekers door het Fort geleid. En eerlijk is eerlijk, de makers van het evenement hadden zichzelf weer overtroffen.

Halloween Fort Kijkduin

De schmink was bij daglicht al griezelig echt, en zo dwalend door de donkere gangen was het best schrikken met wat je allemaal tegenkwam. Ook het eindfeest werd dit jaar goed bezocht. Gingen de bezoekers vorige jaren na de rondgang en een drankje al weer weg, nu bleef het nog lang onrustig. En dat is natuurlijk ook een compliment aan de DJ van dienst!

ben je op de foto gezet bij het fotopunt? Binnenkort verschijnen hier de foto’s!

 

_dhf4022-nd halloween

_dhf3990-nd Halloween

_dhf4009-nd halloween