Alex de Beus zoekt nieuwe opslagruimte

door

Op de foto staat Alex de Beus nog voor zijn schuurtje in de Louisehof maar niet voor lang meer. Binnen twee weken moet Alex dit schuurtje noodgewongen verlaten en staat dan met al zijn persoonlijke bezittingen op straat. De eigenaar die zijn schuurtje gratis ter beschikking stelde om Alex te helpen is overleden.

Alex de Beus

Alex heeft ons gevraagd een oproepje te plaatsen omdat hij zelf niet de beschikking heeft tot internet. Hij is op korte termijn op zoek naar een nieuwe plek om zijn spulletjes op te slaan. Dus wie kan en wil Stadsnomade Alex helpen aan een kleine opslagruimte om zijn spulletjes op te slaan? Stuur ons dan een privéberichtje op Facebook of een mailtje naar info@nieuwsdoc.nl en wij geven het telefoonnummer van Alex.

Overnachten doet Alex nog altijd in de buitenlucht
Alex de Beus