Meldpunt Gemini toegelicht door raadsleden bij de LOS

door

Vanmiddag waren drie raadsleden aanwezig in het LOS radioprogramma De Week op Zaterdag. Zij lichtten het oprichten van hun Meldpunt Gemini toe. Tjitske Biersteker (ChristenUnie), Nel Dol (Groen Links) en Paul Koopman (Beter voor Den Helder) vertelden in het live programma over hun motivatie om dit meldpunt op te zetten. Raadsleden van verschillende partijen steunen dit initiatief. Ze benadrukken dat het hun gaat om verhalen, positief of negatief, die te maken hebben met de verdeling van zorg tussen Den Helder en Almaar.

Meldpunt Gemini

Wilt u ervaringen delen kan dit via het e-mailadres van het meldpunt. Op de Facebookpagina van het meldpunt kunt u meer informatie vinden.

Tjitske Biersteker (ChristenUnie)

_dhf1331-bb-nd meldpunt gemini

 

Nel Dol (Groen Links)

_dhf1333-bb-nd meldpunt gemini

 

Paul Koopman (Beter voor Den Helder)

_dhf1335-bb-nd meldpunt gemini