Frikandellen glijden naar binnen, de beelden!

door

Wie houdt er niet van die overheerlijke frikandellen? Lekker met Mayo of een speciaaltje? Sommigen lusten er best wel twee van bij hun patatje, maar er zijn er die er meer weg kunnen stouwen! Zondag was het weer de jaarlijkse frikandellenwedstrijd bij Cafetaria Duinzicht.

Frikandellen, hoe meer hoe beter!

De belangrijkste regels? Wie de meeste “lange lummels” eet en niet spuugt wint! Zeventien deelnemers deden mee waaronder 3 vrouwen. De één slurpte de frikandel weg met Mayo, de ander met Curry. Het geheime wapen van een deelnemer? “Appelmoes! Dat is lekker fris en vult minder als die vette sausen”.

De beelden

voor de derde keer op rij wint Hans Kleist de wedstrijd

frikandellen

frikandellen

frikandellen

frikandellen

frikandellen

frikandellen

frikandellen

frikandellen

frikandellen

frikandellen

frikandellen

frikandellen

frikandellen

frikandellen

frikandellen

frikandellen