Bruiloft met rook en sirenes!

door

Het zal je gebeuren, je gaat trouwen en dan op je bruiloft rook en sirenes! Het overkwam Sanne van Erp en Herjo Wilms, maar gelukkig was het een ludieke actie van de collega’s!
Het liefst hadden ze het dorpsplein onder een laag schuim gezet en de spuiten laten sproeien, maar dat zou toch even te gek worden. Eerlijk is eerlijk, dit eerbetoon van zowel voertuigen van de Gemeente Brandweer als de Marine Brandweer was qua geluid indrukwekkend genoeg!

Bruiloft

Bruid Sanne heeft een aantal jaren gewerkt bij de Marine Brandweer in de centrale. Bruidegom Herjo is werkzaam als officier van dienst en opleider bij de Marine Brandweer. Tevens is hij al jarenlang vrijwilliger bij de Gemeente Brandweer. De collega’s van beide korpsen werken al op heel veel gebieden samen. En dat ze samen een mooi feestje kunnen bouwen bleek dus wel vandaag._dhf0125-bb bruiloft

_dhf0214-bb bruiloft