Workshop

door

Scholen aan Zee wil de leerlingen van het V.M.B.O. iets meer meegeven buiten het reguliere onderwijs om. Buitenschoolse workshops door professionals waar de leerlingen 6 dagdelen kunnen zien hoe het werkt in de praktijk. Ook Babs Straalman was gevraagd een workshop te verzorgen. “Leuk natuurlijk, werken met jonge mensen die je kan stimuleren in creatieve uitspattingen”.

Workshop

Aan het einde van de workshop een fotograaf erbij om het “eindproduct” mooi en natuurlijk creatief vast te leggen. De fotograaf werd wel vrolijk van zoveel creativiteit en de omgeving waar de opnames gemaakt werden nodigde uit om lekker los te gaan.

De leerlingen mochten drie keuzes voor workshops invullen waarna de school een indeling zou maken. En wat een leuk toeval, de vriendinnen Joyce, Marit, Shirley en Julia hadden de creatieve workshop als één van de keuzes en ze werden nog alle vier bij dezelfde ingedeeld ook! Wat ze precies geleerd hebben? Creatief denken, zelf de jurken bedacht. Creatief vormgeven, zelf de jurken gemaakt en grime bedacht en aangebracht. En dan nog zelf poseren voor de camera!

Workshop vmbo

Workshop vmbo

Workshop vmbo

Workshop vmbo

Workshop vmbo

Workshop vmbo

Workshop vmbo

Workshop vmbo

Workshop vmbo

Workshop vmbo

Workshop vmbo

Workshop vmbo

Workshop vmbo

Workshop vmbo

Workshop vmbo

Workshop vmbo