Buurtspeelpark Kraaiennest

door

Nieuwe speeltoestellen die in samenspraak met de jeugd werden uitgezocht. De NAM die een grote financiële bijdrage deed en de gemeente die het project ondersteunde en ziedaar, een prachtig nieuw buurtspeelpark bij buurtvereniging ’t KraaiennestZaterdag werd deze feestelijk geopend door wethouder Jacqueline van Dongen. Helaas wel binnen want toen het moment daar was kwam de regen met bakken uit de hemel. Natuurlijk was de opening niet minder feestelijk en zowel de wethouder als een vertegenwoordiger van de NAM vertelden enthousiast over het project.

Buurtspeelpark

 

Met het instuderen en gelijk live uitvoeren van een dans door de kinderen werd het park officieel geopend. En alsof het zo moest zijn, de regen droogde op en een waterig zonnetje brak door. Dus hupsakee met zijn allen naar buiten en spelen maar. De opvallend snelle wethouder was als eerste bij het klimtoestel en zat al bovenin toen de kinderen aankwamen, natuurlijk had dit ook te maken met het ijsje dat kinderen kregen en waar mevrouw van Dongen aan voorbij liep.

Al snel werd overal gespeeld en clown Dombo maakte er een waar ballonnenfeest van!

Buurtspeelpark Kraaiennest

Buurtspeelpark Kraaiennest

Buurtspeelpark Kraaiennest