Rob Scholte Museum in Den Helder

door

Het oude postkantoor in Den Helder wordt momenteel gebruikt door Rob Scholte en zijn Rob Scholte Museum. In 2014 waren we bij hem op bezoek en schoten een aantal portretten in het gebouw.  De kunstenaar is regelmatig in de media te vinden en helaas gaat het dan vaak over de impasse waarin hij en de gemeente zijn geraakt over het gebruik van het beeldbepalende bouwwerk in de binnenstad naast het station

Rob Scholte Museum

Tijdens de rondgang verteld hij over zijn plannen met het gebouw. De nog leegstaande ruimtes zijn in zijn hoofd allang ingevuld. In zijn werkruimte zien we genoeg werken staan om die plannen gestalte te geven. Zijn enthousiasme is inspirerend, we zijn benieuwd of Rob Scholte en de Gemeente Den Helder er uit gaan komen!

_dhf3209-bb-nd rob scholte museum

_dhf3251-bb-nd rob scholte museum

_dhf3247-bb-nd rob scholte museum

_dhf3229-bb-nd rob scholte museum